Szalonom legújabb dísze

Azt gondolom, hogy rengeteg ember indul el úgy a felnőtté válás útján, hogy komoly tervei és vágyai vannak a jövőre nézve, de nagyon kevés ember tud úgy felnőttként rálépni az útra, hogy elmondhatja, hogy sikerrel vette az akadályokat és megvalósította a terveit. Nekem hála a jó égnek sikerült, hiszen mindig is egy saját szalon kialakításáról álmodoztam, és most elmondhatom, hogy meg is valósítottam, hiszen a napokban nyitott meg, és a vendégek egészen egyszerűen imádják. Persze nekem is áldozatokkal járt hogy az álmom valóra váljon, legfőképp évekig jártam egy olyan munkahelyre folyamatosan dolgozni, amit nem csak hogy nem szerettem, hanem bizony egyenesen gyűlöltem, azonban elég pénzt tudtam összerakni a segítségével ahhoz, hogy aztán kialakíthassam a saját vállalkozásom és ügyfélköröm.

A berendezéseket és a legfontosabb tárgyakat persze már menet közben igyekeztem beszerezni, így aztán induláskor már tényleg csak a helyre, annak felújítására és egy-két csinosításra kellett hogy fókuszáljak, és hát persze néhány kiegészítőre, melyek otthonosabbá és kedvesebbé tették a szalon hangulatát. Senki sem szeret ma már ugyanis egy túlszabályozott és rideg környezetbe érkezni, szeretnek meleg, otthonos, kedves hangulatban időt tölteni, amit én biztosítok is számukra.

Az egyik legeslegnagyobb segítségem ehhez egy levendula vászonkép és egy balaton vászonkép, amik amellett hogy gyönyörűek iszonyatosan szépek is, így tényleg azt tudom mondani, hogy minden egyes vendég megcsodálja érkezéskor. Most már van olyan, aki nem is először és nem is másodszor látja ezeket a képeket és minden egyes érkezéskor elmondja, hogy mennyire jó rájuk nézni és milyen szépek. Azt gondolom, hogy tökéletes választás volt, és mindenkinek az lesz, ha különleges díszt szeretne vinni otthonába, irodájába vagy szalonjába, és felkeresi a szalaibalazs.hu oldalt. Biztos vagyok benne, hogy az ő képei a legszebbek ma az országban, és minőségben sem fog csalódni senki aki őt választja.