Ajándék névnapra

Szeretem, ha a névnapi köszöntésem baráti társaságban valósulhat meg. Ilyenkor a hangulat is sokkal felszabadultabb. Ez annak köszönhető, hogy többen vagyunk, változatos zenék kerülnek elő, mivel más-más az ízlésvilágunk, és mindenkinek a kedvére szeretnénk tenni, így a mulatós zenéktől a dzsessz zenéken át mindenre ropjuk a táncot.

Leginkább a házibulik rabja vagyok, nem a táncos-zenés szórakozóhelyeket választjuk, ha lehetőség adódik a válogatásra. Jó magam is szívesen szervezek az otthonomban a barátok, ismerősök meghívásával névnapi bulikat. Legutoljára úgy adódott, hogy egyik kedvenc barátnőm köszöntésére készülődtünk a párommal együtt.

Gondolkodás nélkül kezdtük meglepetés buli szervezését otthonunkban, melyre meghívtuk baráti társaságunk  minden tagját. Nagy-nagy örömünkre végre ismét lehetőség adódik a felhőtlen szórakozásra, a kötetlen nagy beszélgetésekre, melyeknek hiányát igen csak érezzük mindannyian az utóbbi 1-2 évben, mivel ritkán volt lehetőség a közös találkozásokra.

Nagy izgalmakkal fogtam hozzá a bulira való készülődéshez. Először is azt kellett eldönteni, hogy milyen ruha lesz a tökéletes a várva-várt alkalomra. Miután kikerült a szekrényből a legalkalmasabb ruha, következhetett a smink megtervezése. Miután ezt a feladatot is megugrottam, kezdtem azon gondolkodni, mi legyen a tökéletes meglepetés ajándék, amivel az ünnepeltnek kedveskedi fogunk. Így találtam rá az interneten, a pipereshop.hu oldalon a zsákbamacska lehetőségre. Azonnal tudtam, hogy ez lesz a megfelelő ajándék, hiszen azon túl, hogy rendkívül kedvező az ára, mivel 10 000 ft értékű termékhez jutok hozzá 2500 ft összegért, még izgalmas az is, hogy mit tartalmaz a csomag. Ugyanis véletlenszerűen tesznek a dobozba ékszereket, sminkeket, illatszereket, arcápolókat, testápolókat, tisztálkodó-és hajápoló szereket valamint táskákat, amelyek biztosítják a meglepetés örömét.