Régi telefonom angyalai

Én világ életemben nagyon szerettem a minőségi dolgokat. Engem nem igazán fogott meg a márka vagy a név sosem, én mindig azt igyekeztem nézni, hogy a termékeknek milyen előnyei és hátrányai vannak és persze hogy milyen áron tudok hozzájuk jutni a fentiek tükrében, és ha ez a három számomra megérte, akkor bármit elő tudtam teremteni egy-egy eszközre, azonban csak azért hogy drágán vásároljak vagy nagy márkanevet tudjak a magaménak nem vettem ilyen termékeket sosem. Ilyen szempontból pedig nem mondhatom azt, hogy nekem túl sok drága  vagy márkás termék lenne a tarsolyomban, az apple termékek azonban ilyenek.

Imádom ugyanis bennük, hogy iszonyatosan jól és könnyedén használhatók, hogy nagyon gyorsan és kényelmesen cserélnek adatot egymással, és persze azt is, hogy iszonyatosan szép a designjuk, és biztonságosan üzemelnek. Vannak persze itt is hiányosságok vagy nehézségek, mint az akkumulátor problémái vagy a túlmelegedés, de számomra ezek eltörpülnek a lehetőségekkel és a pozitív tulajdonságokkal szemben.

Persze én is mindig nehéz helyzetbe kerültem amikor lecseréltem a régebbi készülékeket annak tekintetében, hogy fogalmam sem volt, hogy hová tudnám tenni a régi iphone telefonomat úgy, hogy annak még értelme és feladatai is legyenek, hiszen elajándékozni nem igazán tudtam, eladni pedig nem szerettem volna, hiszen nem akartam új gazdát keresgélni naphosszat a régi telefonom számára. Hála a jó égnek rátaláltam az almabazar.hu csapatára, akik iphone eladas feladatával is foglalkoznak, ráadásul hihetetlen korrekt és egyenes szolgáltatással, hiszen a szervíz tudásuknak megfelelően pontosan tudják hogy milyen állapotú telefont tartanak a kezükben, és ezt bizony hihetetlen egyenesen és lelkiismeretesen kommunikálják is, hozzá igazítva az árat. Az én régi telefonomnak is ők kerestek új gazdát, és biztos vagyok benne, hogy a többinek is ők fognak. Csak ajánlani tudom őket bárki számára.