Egy tökéletes ajándék

Én azt imádom a házasságomban, hogy szinte semmiben sem úgy működik mint ahogyan kellene, vagy ahogyan azt mások csinálják. Mi tényleg egymás legjobb barátai is tudunk lenni, és ez sokszor olyan helyzeteket és szituációkat teremt, amit nem is mindenki tud hirtelen megemészteni vagy hova tenni, de nekünk így jó. Mondok egy példát. Mi például nem úgy ajándékozunk, mint mindenki más, hanem bizony számos ok nélküli apró meglepetés landol a konyhaasztalon, a lehető legváratlanabb időpontokban is, hiszen ha észrevesszük, hogy mondjuk a másik örülne valaminek, vagy fogytán van valamije, akkor meglepjük vele, főleg, hogy ha látjuk hogy nincs ideje vagy lehetősége, estleg energiája elmenni és beszerezni vagy megrendelni.

A legutóbb például a mindennapos futásom egyik alkalmával a sport szíjam elszakadt, amit az apple watch órámhoz használtam, és szentségelni kezdtem a férjemnek, hogy egészen egyszerűen már hihetetlen, hogy nem elég, hogy nem találom már napok óta a töltőmet és valószínű hogy elhagytam, így pedig csak a munkahelyemen tudom tölteni az órámat, mert ott van egy töltője az egyik kollégámnak, most még a szíj is elszakad. Másnap pedig mire hazaértem a konyhaasztalon volt egy kis doboz, amin üzenetként az állt, hogy az esti nyugalom végett, és benne volt egy új szíj és egy apple watch töltő.

Hihetetlen meglepetések ezek, és azt kell mondjam, hogy nagyon feldobják a kapcsolatunkat, az egész házasságunkat és így a mindennapjainkat is egyben. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy merjen kilépni az átlagosból és a mindennapiból. Merjen önmaga lenni nem csak párosan, hanem bizony egyedül is, mert a valódi személyisége így tud csak kibontakozni, nem a hagyományok vagy az elvárások mentén.