Egy ügyfelem ajánlása

Én világ életemben azt szerettem volna, hogy legyen egy saját szalonom, ahol fogadni tudom a vendégeimet, ahol én vagyok a magam ura, ahol senki sem szól bele abba, hogy hogyan végzem a munkámat, hogy milyen ügyfeleket fogadok és hogy mikor teszem ezt, hogy hogyan takarítok vagy nem takarítok, egyszóval a folyamatos napi munkavégzésembe. Én ugyanis mindig valaki mellett dolgoztam és nem is mindig tudtam sajnos jól kijönni az emberekkel, hiszen ez sajnos nem csak tőlem függ, nem csak rajtam múlik. Sokszor volt olyan ember mellettem aki kötözködött igazából mindenben és nem hogy nem tudtunk jól kijönni, de a végén már igyekeztem úgy alakítani a dolgokat, hogy ne kelljen vele együtt vendégeket fogadnom.

Most azonban sikerült megvalósítani a legnagyobb álmomat, kialakításra került a saját kis szalonom, igaz bérleményben, tehát nem a saját tulajdonomban, de hát ez már részlet kérdés. A lényeg nekem, hogy egyedül vagyok, a magam ura vagyok, senki sem szól bele, hogy mit hogy és mikor csinálok és ez nekem mindent megért. Persze ebbe bele is kellett most forgatnom minden megtakarított pénzemet, de ez nem zavar, mert innentől biztos vagyok benne, hogy csak újabb tartalékokat fogok tudni képezni.

Az viszont nagy fejtörést okozott sajnos, hogy ahogy beköltöztem össze is tört a telefonom kijelzője. Egyrészt kétségbe estem, mert jelenleg nem engedhetem meg magamnak, hogy új telefont vegyek másrészt pedig fogalmam sem volt, hogy egyáltalán lehet-e javítani a kijelzőt és ha igen hova vigyem a készüléket segítségért. Az egyik vendégem azonban hihetetlen jártas volt ebben a témában, és azonnal elmondta, hogy a legjobb iphone szerviz az iszereles csapata, és csak oda forduljak segítségért. Igaza is volt, azóta pedig tökéletes a telefonom. Így már minden kerek és élvezem az új szalonom örömét és sikerét a vendégek körében.